Öland

Igår gick vi från Oskarshamn till Sandvik på Öland, i strålande sol och bra vind. Ted kämpar lite med sjösjuka, medan Max njuter av att styra i vågorna.

Sandvik är ett trevligt litet fiskesamhälle, med en mysig hamn med fina omgivningar för cykling, bad och löpning. Vi stannar ytterligare en natt.

Publicerat av seglingsbloggen

Familjen Grönkvist Granat; Roger, Mimmi, Max (11 år), Ted (7 år) och katten Ronja. I juli 2019 kastar vi loss med vår segelbåt (Jeanneau 51) från Rindö, Vaxholm för att under ett års tid segla oss ner genom Europa. Vi planerar att segla ner genom Sverige, till Tyskland via Kielkanalen, via kanal genom Holland och ut i Engelska kanalen via södra England, vidare längs Atlantkusten, in i Gibraltar och in i Medelhavet från väst till öst. Vi beräknar vara åter på Rindö till skolstart augusti 2020.

Delta i diskussionen

4 kommentarer

  1. Halloj, så härligt med undantag för sjösjuka. Då har Ni nog passerat vårt gamla ställe Stora Frögården på Öland. Ha det bäst nu.

    1. Öland är toppen, har gärna stannat lite längre men v är ju lite angelägna att komma vidare ner i Europa😀. Vi beräknar att nå Kiel-kanalen i slutet av nästa vecka..måste invänta en kapelldel vi låter sy upp i Ystad först. Vi håller kontakt om ni är på förbifart då. Kram kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *