Vi lämnar Rindö

De senaste veckorna har vi packat och planerat för att förbereda oss både mentalt och fysiskt. Men det har varit en kamp mot tiden då vardag med jobb och familjelivet tar den tid det tar tillsammans med ett antal oväntade inslag som kräver fokus. Inte underlättade det att det ösregnade konstant de senaste dagarna när packandet/lastandet var i sitt slutskede! Det blir ju endel grejer när man ska vara på resande fot ett år med bohaget🤪.

Men 5 juli kl 12 var målet för avfärd från Rindö. Och så blev det! Även om inget var riktigt stuvat ombord utan mest nedställt i båten så var vi målmedvetna att komma iväg exakt i tid. Stuva och sortera in kan vi ägna oss åt på vägrn.

Och vilket avsked vi fick💕! Fina vänner, grannar och Rindö skola/fritids, med flaggor och glada hejarop, som var tappra i ösregnet och kulingen att komma ner till kaj och vinka av🙏🏻. Sååå fantastiskt att uppleva! Tusen tack💜! På kvällen avtog vind och regn och Ted tog fram fiskespöt.

Publicerat av seglingsbloggen

Familjen Grönkvist Granat; Roger, Mimmi, Max (11 år), Ted (7 år) och katten Ronja. I juli 2019 kastar vi loss med vår segelbåt (Jeanneau 51) från Rindö, Vaxholm för att under ett års tid segla oss ner genom Europa. Vi planerar att segla ner genom Sverige, till Tyskland via Kielkanalen, via kanal genom Holland och ut i Engelska kanalen via södra England, vidare längs Atlantkusten, in i Gibraltar och in i Medelhavet från väst till öst. Vi beräknar vara åter på Rindö till skolstart augusti 2020.

Delta i diskussionen

2 kommentarer

  1. Så mysigt att vi fick komma och vinka ! Ska bli super spännande att följa er här 🤩 Kram Madde

    1. Madde, det var sååå uppskattat! Killarna kände sej verkligen glada över ert fina avsked! Vi ser fram emot att hålla kontakt under året! Ha en fin sommar nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *